Whipcheck Størrelse introduktion OG metode til påføring

1/8"*20 1/4",De er fremstillet af 3 mm galvaniseret stålwire. Det er designet til at fungere til en sikker egenlast på 600 kg.
3/16″ * 28″.De er fremstillet af 5 mm galvaniseret stålwire
til en sikker egenlast på 1,5 ton.
1/4″ * 38″,De er fremstillet af 6 mm galvaniseret stålwire
til en sikker egenlast på 2 ton.
3/8″ * 44″,De er fremstillet af 10 mm galvaniseret stålwire
til en sikker egenlast på 3,5 ton.
Disse sikkerhedssejl er blevet testet på en trækbænk til bristepunktet.
Slangesikkerhedspisketjek anbefales i alle trykslangeapplikationer over 1/2 tomme for at holde operatører og arbejdspladser sikre.For at forhindre alvorlig skade på grund af slange- eller koblingsfejl, skal du installere en Whip Check ved hver slangeforbindelse og fra udstyr/luftkilde til slangen.Fjederbelastede løkker justeres nemt for at glide over koblingerne og bevare et fast greb om slangen.Disse kabler er også kendt som piskestoppere eller slangekabler, og disse kabler er en nødvendighed til alle pneumatiske forsyningsslangeapplikationer.
Piskchecks bør installeres i den helt udstrakte position (ingen slæk) for at sikre korrekt sikkerhed.
Hose Safety Whip Checks er sammen med pneumatiske kontraventiler og sikkerhedsclips integrerede produkter til et sikkert pneumatisk slangesystem.Regelmæssig inspektion og udskiftning af slidte komponenter er også afgørende for at opretholde et sikkert system og arbejdsplads.Udskift altid piskekontroller, hvis der opstår en fejlhændelse, da dette kan forårsage skade på kablet og forbindelserne.


Indlægstid: 15. september 2021